Levering / Retur

Betaling

Betalingen trækkes først, når ordren forlader vores lager. Betalingen kan aldrig overstige det beløb, du har godkendt. Valutaen er DKK. Kupon-koder kan kun bruges, på varer til normal pris og ikke på udsalgsvarer/tilbudsvarer.

Levering

Levering med GLS til din privatadresse, til en GLS pakke-shop eller til en firma adresse alt efter hvad der passer dig bedst.

Varer bestilt til afhentning i vores egen butik Blue Living i Helsingør er omkostningsfrit.

Leveringstid er 1-3 hverdage. I travle perioder kan det tage lidt længere tid 3-5 dage.

Levering i resten af Europa vil typisk tage 1-2 dage længere.

DANMARK: På køb over 500 DKK, betaler vi fragten …. under 500, – DKK vil fragten være 40, – DKK.
EUROPA: På køb over 100, – EUR, betaler vi fragten …. under 100, – EUR vil fragten være 10, – EUR.

Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos BLUE SPORTSWEAR. Fortrydelsesfristen udløber 14 efter du har modtaget din pakke. Du har 14 dage til at returnere varerne til vores lager fra du har modtaget din pakke. Varer skal returneres i deres originale stand og i deres originale uskadet emballage. Vi accepterer, at varen er taget ud af emballagen og prøvet. Hvis varerne er blevet brugt, kan de ikke returneres. For at fuldføre dit returnering kræver vi en note i returpakken med ordre nr., navn, hvilke produkt der returneres. Og hvad du ønsker ( fuld returnering, bytte til anden størrelse eller farve ).

Vi accepterer ikke returnerede varer efter 14 dage – de vil blive returneret på din regning.

Returvarer skal sendes direkte til vores firmaadresse Blue Sportswear, Stolbjergvej 22, 3070 Snekkersten og IKKE til en GLS pakkeshop.

Vi accepterer ikke pakker, der sendes per efterkrav. Kunder skal betale leveringsomkostningerne for returnering af et produkt. Leveringsomkostningerne kan ikke refunderes. Så snart vi har modtaget og godkendt de returnerede varer, krediterer vi din konto med det beløb, du har betalt for varerne inden for 7 dage. Tilbagebetalingen sker til det kreditkort, der oprindeligt blev trukket.

Returadresse:

Blue Sportswear
Stolbjergvej 22
3070 Snekkersten
Denmark

Returlabels kan købes og bestilles på dette link