Levering / Retur

Betaling

Betalingen trækkes først, når ordren forlader vores lager. Betalingen kan aldrig overstige det beløb, du har godkendt. Valutaen er DKK. Kupon-koder kan kun bruges, på varer til normal pris og ikke på udsalgsvarer/tilbudsvarer.

Levering

Levering med GLS til din privatadresse, til en GLS pakke-shop eller til en firma adresse alt efter hvad der passer dig bedst.

Varer bestilt til afhentning i vores egen butik Blue Living i Helsingør er omkostningsfrit.

Leveringstid er 1-3 hverdage. I travle perioder kan det tage lidt længere tid 3-5 dage.

Levering i resten af Europa vil typisk tage 1-2 dage længere.

DANMARK: På køb over 500 DKK, betaler vi fragten …. under 500, – DKK vil fragten være 40, – DKK.
EUROPA: På køb over 100, – EUR, betaler vi fragten …. under 100, – EUR vil fragten være 10, – EUR.

Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos BLUE SPORTSWEAR. Fortrydelsesfristen udløber 14 efter du har modtaget din pakke. Du har 14 dage til at returnere varerne til vores lager fra du har modtaget din pakke. Varer skal returneres i deres originale stand og i deres originale uskadet emballage. Vi accepterer, at varen er taget ud af emballagen og prøvet. Hvis varerne er blevet brugt, kan de ikke returneres. For at fuldføre dit returnering kræver vi en note i returpakken med ordre nr., navn, hvilke produkt der returneres. Og hvad du ønsker ( fuld returnering, bytte til anden størrelse eller farve ). Returbetaling er eksklusiv fragtomkostninger.

Vi accepterer ikke returnerede varer efter 14 dage – de vil blive returneret på din regning.

Returvarer skal sendes direkte til vores firmaadresse Blue Sportswear, Stolbjergvej 22, 3070 Snekkersten og IKKE til en GLS pakkeshop.

Vi accepterer ikke pakker, der sendes per efterkrav. Kunder skal betale leveringsomkostningerne for returnering af et produkt. Leveringsomkostningerne kan ikke refunderes. Så snart vi har modtaget og godkendt de returnerede varer, krediterer vi din konto med det beløb, du har betalt for varerne inden for 7 dage. Tilbagebetalingen sker til det kreditkort, der oprindeligt blev trukket.

Returadresse:

Blue Sportswear
Stolbjergvej 22
3070 Snekkersten
Denmark

 

klager

http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi opererer i henhold til den danske salg af vareloven og de retningslinjer, der er udstedt af det nationale forbrugerbureau. Bestemmelserne i lov om salg af varer regulerer klager. Dette betyder, at kunden har 24 måneders varsel om fejl og mangler ved et produkt. Dette gælder dog ikke for fejl, skader eller slid på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller normalt slid.

Betaling med PayPal og andre

For lettere administration og mindre omkostninger har vi valgt at samarbejde med PayPal ™.

Hvis du ikke har en PayPal ™ -konto, skal du logge ind som gæst. Her kan du betale med VISA, Mastercard, American Express, VisaDankort, Visa Electron.

Kontakt os, hvis du er i tvivl eller spørgsmål om, hvordan du foretager en betaling.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på tlf. 25301200 eller mail: shop@blueliving.dk.

Alle priser er inklusive skatter og afgifter. Når du køber hos os, er aftaler på følgende sprog: dansk.

SERVICESVILKÅR

—-

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af Blue Sportswear. På hele sitet henviser udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til Blue Sportswear. Blue Sportswear tilbyder dette websted, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, under forudsætning af, at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores site og / eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores “Service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (“Servicevilkår”, “Vilkår”), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker henvist til heri og / eller tilgængelig med hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere til indhold.

Læs disse servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet, accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, kan du ikke åbne webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til websitet efter udstationering af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

AFDELING 1 – VILKÅR FOR ONLINE BUTIK

Ved at acceptere disse servicevilkår repræsenterer du at du i det mindste er majoritetsalder i din stat eller provins, hvor du er bosiddende, eller at du er majoritetsalder i din stat eller bopæl, og du har givet os dit samtykke til tillade nogen af ​​dine mindre forsørgede at bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede