Leveringsbetingelser, handelsbetingelser og persondatapolitik

Bestilling

På vores webshop kan du bestille varer, som opdateres hver dag. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25301200 eller på mail shop@blueliving.dk. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.
Når du handler med os indgås aftaler på følgende sprog: dansk.

Betaling

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Valutaen er i DKK.

Fragt

Levering med GLS til din privatadresse eller erhvervsadresse.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler med os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand, som du har modtaget den. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Når du returnerer varen, benyt venligst følgende postadresse:

Blue Sportswear
Stolbjergvej 22
3070 Snekkersten

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig ved overførsel til det betalingskort, som blev benyttet ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler hos os har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, anden skadeforvoldende adfærd eller almen slidtage. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger (PostDanmarks listepriser), som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du sende en mail til blue@sportswear med et billede af fejlen før afsendelse. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Leveringsbetingelser

Vi bestræber os på at levere fra dag-til-dag ved hjælp af GLS og vi er derfor afhængige af deres leveringstid. Levering til resten af Europa vil typisk tage en ekstra dag. Bestiller du for mere end kr. 500,- betaler vi foresendelses omkostningerne.

Betaling vedr. Paypal

For en lettere administration og mindre omkostningerne, har vi valgt indløsningsaftale med PayPal™.

Hvis du ikke har en PayPal™ konto, skal du logge dig ind som ‘gæst’. Der kan betales med bl.a. VISA, Mastercard, American Express. PayPal har ikke indløsningsaftale med Nets, men langt de fleste Dankort har Visa tilknyttet, og disse kort accepteres fuldt ud. Hele transaktionen foregår via PayPals egen verificerede og sikre SSL (HTTPS) forbindelse. Vi benytter os også af Quickpay betaling.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl eller får brug for hjælp ved køb i vores online shop.

Persondatapolitik

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website. Denne cookie bruges i forbindelse med vores analyseværktøj Google Analytics og bruges for at finde uhensigtsmæssigheder, så vi kan forbedre brugernes oplevelse af vores website og indeholder et tilfældigt genereret ID, der bruges til at genkende din browser, når du læser en side. Cookien indeholder ingen personlige oplysninger og anvendes kun til webanalyse.

Hos os anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” – ”Internetindstillinger” – ”Generelt” – ”Browserdata/Slet cookies”. I FireFox under ”Funktioner” – ”Indstillinger” – ”Privatliv” – klik på “fjerne individuelle cookies” og søg efter ”vores hjemmeside” for at finde den rette cookie.

Log-statistik

Logstatistik bruges hos os og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Hos os anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med os, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

– Navn – Adresse – Telefonnummer – E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren, marketingschefen og webmanageren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige fra os er webshopmanageren. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den webshopansvarlige via e-mail.

Betalingskort
I vores webshop kan du betale med
Dankort, Visa, VisaDankort, Mastercard, Visa electron, Paypal.

kreditkort